Tieto antaa etumatkaa

Mitä enemmän tiedät sitä paremmin hallitset tulevaisuuden.

Turvallisuuden puolesta

Me teemme joka päivä töitä kansakuntamme turvallisuuden eteen. Koodaajamme eivät elvytä sydänpotilasta, nosta hävittäjiä ilmaan tai vartioi rajoja, mutta meidän palvelumme luovat tehtävien onnistumisen kannalta ratkaisevan tärkeitä tietoja ja antavat tilannetajua heille, jotka ovat tulilinjalla. Oikea tieto oikeaan aikaan pelastaa henkiä. Siksi uskallamme sanoa, että me pelastamme koodilla henkiä.


Turvallisuus on toimivan yhteiskunnan kulmakivi

Haluamme elää turvallisessa arjessa ja jos jotain pahaa kuitenkin tapahtuu, haluamme asiaankuuluvaa apua. Turvallisen elinympäristön tavoitteleminen tapahtuu ennakoivalla toiminnalla. Hyödyntämällä paikkaan ja aikaan liittyvää tietoa, voimme oppia menneistä tapahtumista ja suunnitella tulevia tehtäviä. InPlace Solutions antaa sinulle työkalut, joilla voit arvioida ympäristösi turvallisuusnäkökohtia ja luoda toimintasuunnitelmia turvallisuusuhkien varalle.


Riskienhallinta

Arvioimme riskejä joka päivä, toimimme parhaan saatavilla olevan tiedon perusteella ja toisinaan jopa opimme virheistämme. Me InPlace Solutionsissa käsittelemme riskejä paikka- ja aikatiedon lähtökohdista. Kykenemme rakentamaan malleja, jotka pohjautuvat menneisyyteen, suhdanteisiin ja ennusteisiin, joten pystymme antamaan sinulle tietoa siitä, mihin on varauduttava. Voimme näyttää missä kriittiset pisteet ovat, auttaa välttämään niitä ja antaa sinulle työkalut asioiden laajempaan arviointiin.

Visiomme on toimittaa korkealaatuisia ja korkean turvaluokan GEOINT-ratkaisuja organisaatioille ja yrityksille, jotka arvostavat turvallisuutta.

Save

Save

Save

Save

Save