Räätälöity. Kartalla.

Toimintaympäristössä, jossa vauhti päivä päivältä kiihtyy, ei ole aikaa tai rahaa tuhlattavana palveluihin, joita et tarvitse. InPlace Solutions tekee ainoastaan räätälöityjä ratkaisuja. Me todella kuuntelemme vaatimuksesi ja tuotamme juuri sen palvelun, jota sinä tarvitset. Meitä kehutaan ketteryydestä.

Tuotteet

Me luomme teidän tuotteellenne lisäarvoa. Tuomalla yhtälöön aika- ja paikkadataa GEOINT:in lisäksi, tulet näkemään datasi aivan uudessa valossa. Näet kehityksen ajassa, pystyt visualisoimaan muutokset, pystyt ekstrapoloimaan ja ennustamaan tulevia tapahtumia. Osan näistä pystyy näkemään reaaliaikaisesti kun käytetään tilannetietoisuutta ja tilannekuvaa.


InPlace Analytics

Olemme juuri luoneet uuden ratkaisun, joka antaa sinulle terävimmät aseet tilannekuvan luomiseen ja päätöksentekoon. InPlace Analytics on luotu suurien tietomäärien keräämiseen, analysointiin, visualisointiin ja käsittelyyn. InPlace Analytics:in avulla todella tiedät mistä on kysymys.

InPlace Analytics -järjestelmää käytetään datan hankintaan ja analysointiin ja se luo edellytykset tehokkaalle päätöksenteolle. Eri tietolähteiden tietovirtoja voidaan yhdistää käyttökelpoiseksi tiedustelutuotteeksi ja kokonaiskuva rakentuu pala palalta. Järjestelmä perustuu monivuotisten asiakasprojektien tuloksiin ja kokemuksiin ja olemme keränneet parhaat palat yhdeksi kokonaisuudeksi. InPlace Analytics on testattu kentällä.

Ota yhteyttä, räätälöimme sinulle oman InPlace Analytics -ratkaisun.

MapInCore

MapInCore

Olet vastuussa organisaatiosi datasta. Olet hankkinut dataa, julkaissut sitä ja nyt pitäisi vaan saada kerrottua muille, että tiedot ovat olemassa. He eivät tiedä mikä on WMS tai mitä sillä pitäisi tehdä, mutta he tarvitsevat karttoja eivätkä selityksiä. Monet asiakkaistamme kohtaavat tämän tyyppisiä haasteita työssään, joten päätimme auttaa. MapInCore on juuri mitä paketissa lukee: ydinpalvelu, johon kerätään tietoja organisaation tietoresursseista ja julkaistaan nämä niitä tarvitseville. Ja luonnollisesti palvelemme myös heitä, jotka osaavat OGC-standardit ulkoa.

Minkälaisia palveluita sinun organisaatiosi tarvitsee? Ota yhteyttä.

tuotteet_mapinmotion

MapInMotion

Taktinen tilanne vaatii nopean, tehokkaan sovelluksen, jotta sekä komentokeskus että kenttäyksiköt pystyvät pitämään tilanteen hallinnassa. Jotta sinä pystyt pitämään henkilöstön ja asiat liikkuvalla kartalla reaaliajassa, me olemme kehittäneet MapInMotion:in. MapInMotion antaa sinulle täyden taktisen kuvan. Yksittäiset yksiköt pystyvät seuraamaan omaa etenemistään suhteessa toisiin yksiköihin taktisessa tilanteessa. Komentokeskus ja kenttäyksiköt voivat jakaa tietoa nopeasti ja luotettavasti, ja esimerkiksi merkitä vastuualueita helppokäyttöisellä, tietoturvallisella GEOINT-sovelluksella.

Jotta sinulla olisi pääsy MapInMotion:iin kaikkialla ja milloin tahansa, olemme luoneet Luciad:in RIA-teknologialla selainsovelluksen. Tämä kevyempi sovellus sopii hyvin yhteen mobiililaitteiden kanssa ja toisin kuin tavallisessa selainpohjaisessa komentokeskussovelluksessa, tässä sovelluksessa ei ole viivettä, joten sitä voi käyttää samalla tarkkuudella kuin tavallista MapInMotion:ia.

Miten voimme auttaa sinun organisaatiotasi pysymään kartalla? Ota yhteyttä.


järjestelmävastaaville Järjestelmävastaaville

Osta – älä tee itse. Olet kuullut tämän ennenkin ja se on edelleen totta. Meidän ratkaisujemme pohjalla ovat standardoidut ”suoraan hyllyltä” -tuotteet, jotka hankitaan esimerkiksi Microsoftilta, Esriltä, BAE:lta ja Oraclelta. Näiden ja muiden eksoottisempien järjestelmien täydellisellä tuntemisella voimme auttaa teitä saamaan mahdollisimman suuren hyödyn infrastruktuuri-investoinnistanne. Voimme myös auttaa analysoimaan olemassa olevia tai suunnitteilla olevia järjestelmiä ja auttaa sinua optimoimaan kokonaissuorituskykyäsi. Me tarjoamme ratkaisuja, emme sovelluksia.

Kun valitsette InPlace:in paikkatietojärjestelmien (GIS) kehitys -ja integraatiokumppaniksenne takaamme sen, että saatte kumppanin, joka kunnioittaa teidän järjestelmiänne. Me teemme järjestelmästänne paikkatietoisen teidän ehdoillanne.

käyttäjät Loppukäyttäjälle

Useimmat rakentamistamme järjestelmistä ovat insinöörin insinöörille tekemiä ja monet ovat melko monimutkaisia. Tavoitteenamme on kuitenkin aina tehokkuus ja helppokäyttöisyys. Meillä loppukäyttäjä osallistuu aina tuotantoprosessiin. Suunnitteluvaihe sisältää loppukäyttäjän hyväksynnän käyttöliittymälle, prosessille ja työkaaviolle.

Kun valitsette InPlace:in paikkatietojärjestelmien (GIS) kehitys- ja integraatiokumppaniksenne takaamme sen, että pääsette itse vaikuttamaan siihen, minkälaisia työkaluja tulevaisuudessa käytätte. Tarjoamamme sovellukset palvelevat teitä tehokkaasti ja pitkään.

Save

Save

Save

Save