Rekry

InPlace Solutions:in tavoitteet ovat korkealla ja asiakkaat vaativia. Tämä asettaa riman korkealle myös työntekijöidemme kohdalla. Meillä ei pääse helpolla, mutta toisaalta pääset tekemään työtä, jota ei juuri missään muualla saa tehdä. Globaali turvallisuus- ja puolustusala on vähintäänkin jännittävä toimintaympäristö ja hommat eivät lopu kesken.

Tällä hetkellä haetaan

Koodareita

Kaikkien meille töihin tulevien vaatimuksena on, että osaa laittaa kartan oikein päin, osaa toimia sekä tiimissä että yksinään ja tietää mikä on ellipsoidi ja standardipoikkeama. Ilman huumoria ei pärjää.

Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Military Workin kanssa, katso lisätietoa tästä osoitteesta.

 

Ai mikä Kruunupyy?

Voit ajatella, että sijaitsemme keskellä ei mitään. Omasta mielestämme olemme juuri keskellä kaikkea. Asiakkaamme ovat melkein missä päin maailmaa tahansa, (muutamia tiettyjä paikkoja lukuun ottamatta, joihin emme astu jalallakaan. Ymmärrät sitten kun olet täällä töissä.) Kiven heiton päästä toimistolta löytyy vapaita omakotitontteja helsinkiläisen komeron hinnalla ja lääniä omalle hevoselle tai vaikka kokonaiselle lehmilaumalle. Toimistolta pääsee Harrikalla 12 minuutissa Kokkola-Pietarsaaren lentokentälle ja sieltä vaikka minne. Eli tänne vaan.