Käyttöehdot

Näitä käyttöehtoja sovelletaan InPlace Solutionsin nettisivuihin, osoitteessa www.inplace.fi. Nämä Sivut ovat InPlace Solutions Ab Oy:n (InPlace) omaisuutta. Käyttämällä näitä Sivuja, sitoudut tähän käyttösopimukseen. Jos et halua sitoutu käyttösopimukseen, älä käytä Sivuja.
InPlace varaa itsellään yksinoikeuden milloin tahansa muuttaa, muokata, lisätä tai poistaa käyttöehtoja. Vastuullasi on tarkistaa mahdolliset käyttöehtojen muutokset.

Sisältö
InPlace omistaa tai hallitsee lisenssillä kaikki tekstit, grafiikan, valokuvat ja dokumentit (yhteisesti ”Sisältö”), joka sisältyy Sivuihin ja ne on suojattu tekijänoikeus- ja tavaramerkkilailla ja muilla immateriaalioikeuksilla.
Sisältöä ei saa kopioida, uudelleenjulkaista, postittaa, kääntää tai laittaa jakeluun millään tavalla toiseen tietokoneeseen tai nettisivuun ilman InPlacelta etukäteen hankittua kirjallista lupaa.
Kuvat on lisensoitu iStockPhoto ja Shutterstock palvelulta. Satelliittikuvat: Digital Globe. Kartat: Esri ja Google.

Copyright
Esrin logot omistaa Esri Inc, ja ne on varustettu lisenssillä.
InPlace Solutions, RiskGIS, MapInMotion ja MapInCore ovat InPlace Solutions Ab Oy:n tavaramerkkejä.
Kaikki tuotenimet ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden oikeudet kuuluvat niiden laillisille omistajille.

Sivujen käyttö
Hyötyminen luvattomasta tunkeutumisesta Sivuille hakkeroimalla tai muulla laittomalla tavalla on kielletty. Sivujen haavoittuvuuden testaaminen on kielletty.

Yksityisyys
InPlace kerää tietoa Sivuilla vierailustasi sisällön optimoinnin tarkoituksessa. Emme kerää tietoa joka pystyttäisiin johdattaa yksilötasolle. Tieto säilytetään cookies-muodossa ja lokitiedostoina ja analysoidaan analysointityökalulla. Emme luovuta näitä tietoja kolmannelle osapuolelle.

Informaatio
Tiedolla, joka löytyy näiltä sivuilta on ainoastaa informatiivista arvoa. Päätelmiä kyvykkyydestä tai mukautumisesta vaatimuksiin ei saa tehdä tämän yleisen informaation perusteella. Rohkaisemme teitä ottamaan yhteyttä ja keskustelemaan henkilökohtaisesti mistä tahansa esiin nousevasta asiasta, koska pystymme toimittamaan asianomaista tietoa vasta sitten kun tiedämme teidän erityisvaatimuksenne.