Luomme järjestystä

Geotiedustelu on tehokas tapa luoda järkeä ja järjestystä tämän päivän suunnattomiin datamääriin.

Geospatial intelligence

Geotiedustelu – englanniksi Geospatial Intelligence ja tuttavallisemmin GEOINT – on kuvien, kuvatiedusteludatan (IMINT) ja paikkatietojen analyysista saatua informaatiota. Yksinkertaisesti sanottuna keräämme dataa, sijoitamme sen kartalle tai kuvaan ja tuotamme näin sinulle arvokasta tietoa. Lähtökohtana on se tosiasia, että kaikella on sijainti, kaikki tapahtuu tietyn aikakehyksen sisällä ja kaikella on suhde lähellä oleviin kohteisiin tai paikkoihin.


Inbox Full@2x  Luomme järjestystä

Geotiedustelu on tehokas tapa luoda järkeä ja järjestystä tämän päivän suunnattomiin datamääriin. GEOINT luo johdonmukaisuutta suuresta kaaoksesta paikkatietoa, ajankohtia, vauhtidataa ja liikkuvia kohteita. Tämä on se, mitä me teemme parhaiten – vuosien saatossa olemme auttaneet asiakkaitamme menestykseen löytämällä vastaukset heidän omasta datastaan. Geotiedustelun kautta voimme luoda ymmärrystä, havaita kaavamaisuuksia, ymmärtää käyttäytymistä, saada ennakkovaroituksia tulevasta, luoda tilannetajua ja nähdä kokonaisuuksia, jotka antavat meille etulyöntiaseman monimutkaisissa päätöksentekotilanteissa.

Users 2@2x  Vaativat asiakkaat

GEOINT:in käyttöalue on laaja. Itsestään selvä GEOINT-asiakas löytyy puolustussektorilta, mutta olemme menestyksekkäästi laajentaneet ratkaisumme palvelemaan myös julkista turvallisuutta ja yleistä riskienhallintaa. Myös esimerkiksi terveydenhuollon strategisessa päätöksenteossa tarvitaan käyttötarkoitukseen oikeaa tietoa. Päätökset saattavat koskea elämää tai kuolemaa.


Globe 1@2x  Tieto on jo siellä jossain – OS/GEOINT

Asiakkaamme tarvitsevat tietoa siitä mihin mennä ja siitä, mitä siellä odottaa. Moni asiakkaistamme menee sinnekin missä ei ole turvallista. Tietojen hankkimista varten ei aina tarvitse lähettää ihmistä paikan päälle – hyvin paljon tietoa on jo saatavilla julkisista lähteistä, valmiina käyttöä varten. Me luomme prosesseja, jotka lukevat julkisia lähteitä, käsittelemme niitä ja visualisoimme tiedot paikkatiedon avulla kartaksi.

Globe with Arrows@2x  Paikkatietojärjestelmät – GIS

Paikkatietojen käsittelyyn ja analysointiin tarvitaan yhä useammin paikkatietojärjestelmiä (Geographic Information Systems, GIS). Kaupallinen GIS-järjestelmä auttaa sinut varmasti matkan alkuun, mutta jos tarvitset syvää ymmärrystä tai todella erikoistunutta tietoa, kaupallisten ratkaisujen apu ei välttämättä riitä perille asti. Meidän palvelujemme avulla pääset varmasti perille ja vielä pidemmälle ja saatat matkan varrella vielä löytää jotain, mitä et edes arvannut etsiä.

Save

Save