Aina kartalla, InPlace.

Räätälöityjä palveluja paikka- ja aikaperusteisen tiedon hankintaan, analysointiin, visualisointiin ja jakeluun.

On Time. On Scope. InPlace.

InPlace Solutions luo räätälöityjä palveluja paikka- ja aikaperusteisen tiedon hankintaan, analysointiin, visualisointiin ja jakeluun. Sijoitamme dataa kartalle ja luomme näin suurista informaatiomassoista järkevää ja hyödyllistä tietoa. Yli kahdenkymmenen vuoden vankalla kokemuksella ja vaativien asiakkaiden innoittamana, olemme nousseet oman alamme kehityksen kärkeen. Käytämme järjestelmiä, joita ei vielä muutama vuosi sitten ollut olemassa. Liikumme ketterästi toimintaympäristössä, joka muuttuu yhä kiihtyvään tahtiin. Me löydämme vastaukset kysymyksiin, joita muut eivät vielä ole tajunneet kysyä.

Kun tieto jäsennetään oikeaan järjestykseen, avautuu näköala koko maailmaan.
Miten voimme avartaa sinun organisaatiosi maailmaa?

InPlace Analytics

Uusin lippulaivamme raskaan sarjan tiedon louhintaan. Markkinoiden terävin ase päätöksentekotilanteisiin, joissa ei ole varaa tehdä vääriä päätöksiä. In Place Analytics yhdistää eri datalähteitä ja tietomuotoja ja vääntää esiin sinulle olennaisen tiedustelutiedon. InPlace Analytics myös visualisoi ja jakaa tietoa asiakkaan vaatimusten mukaan. Kaikki tämä siksi, että oikeat ihmiset saisivat käyttöönsä oikean tiedon oikeaan aikaan.

Lue lisää

frontpic_geoint

Geospatial Intelligence, GEOINT

Geotiedustelu (Geospatial Intelligence, GEOINT), on meidän tapamme luoda järjestystä nykypäivän suunnattomiin datavirtoihin. Meidän palvelumme ovat enemmän kuin paikkatietojärjestelmiä (Geographic Information Systems, GIS). Yrityksemme toiminnan tärkein osa on turvallisuus- ja puolustusalan paikkatietojen parissa, mutta olemme menestyksekkäästi laajentaneet toimintaamme koskemaan myös julkista turvallisuutta, terveydenhoitoalaa sekä yleistä riskienhallintaa.

Lue lisää

frontpic_johtaminen

Strateginen johtaminen

Palvelumme ovat strategisen johtamisen työkaluja. Keräämme ja analysoimme suuria määriä dataa ja etsimme asiakkaallemme juuri oikean tiedon päätöksenteon tueksi. Käyttötarkoitukseen sopiva, oikea tieto lisää organisaation tehokkuutta, säästää aikaa ja rahaa ja antaa ennakkovaroituksen tulevasta.

Lue lisää

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Turvallisuuden luojat

Oikea tieto oikeaan aikaan pelastaa henkiä. Kun hätä on suuri ja kiire kova, tilannekuvan ja taustatietojen pitää olla täsmälleen oikeat ja ehdottoman helposti saatavilla. Meillä on asiakkaita puolustusalalla ja turvallisuusalalla. Palvelujamme tarvitsevat kaikki toimijat, joille kartalla pysyminen on olennaista. Yhtä lailla palveluistamme hyötyvät ne, jotka tekevät suuria strategisia päätöksiä käytännön turvallisuustoimijoiden resursseista, varustuksesta, määrästä ja olosuhteista.

Tiedonlouhinta

Maailma on täynnä informaatiota. Meidän tiedonlouhintatyökalumme vääntävät esiin olennaisen tiedon valtavasta informaatiomäärästä. Me luomme suuresta määrästä raakadataa asiakkaillemme oikeaa ja arvokasta tietoa. Muutamme tietovirran ymmärrykseksi ja yksityiskohdat strategiaksi. Me osaamme luoda järjestystä ja logiikkaa sinne, missä vallitsee kaaos. Uusin palvelumallimme on InPlace Analytics.

Palveluja juuri sinulle

Me tarjoamme vain räätälöityjä palveluja. Kuuntelemme sinua asiakkaana ja luomme juuri sinulle sopivat työkalut. Löydä tuotteistamme sopiva pohja sinun tarpeitasi varten tai haasta meidät  luomaan jotain aivan uutta, juuri sinun tarpeisiin sopivaa.
Save Save Save Save Save Save Save Save